300K Pixel Mini Camcorder
|
|
Samwa | Дата: Вторник, 25.01.2011, 22:11 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
| Собсно після придбання авто, почав цікавитись і супутніми темами, в частності і відеореєстраторами. Надибав на одному автофорумі чувака який барижить такими штуками по символічній ціні 200 грн добре подумавши, зрозумів що за таку смішну ціну техніку можуть робити тільки китайці, а тому одразу згадав славнозвісний сайт, де і знайшо ось це: http://www.dealextreme.com/p....t-32022 правда по ціні в 110 грн характеристики та ревю можете читати самостійно, за піар мені не платять, але скину відео знято сіїм чудом: http://www.youtube.com/watch?v=sm6N713FObs&feature=player_embedded вот і подумав, що як відеореєстратор штука стрьомна, а для страйкбола камера за 100 грн цілком може підійти. Якщо хто бажає взяти, кажіть, я думаю їх взяти пару штук, побарижу трохи може з.і. ну звісно сокомандникам віддам по собівартості з.з.і. ах да, нехай вас не лякають розміри на фотках, вона має реальні розміри : 5см на 2.2см на 2см
Сообщение отредактировал Samwa - Вторник, 25.01.2011, 22:15 |
|
| |
Asmodian | Дата: Вторник, 25.01.2011, 22:54 | Сообщение # 2 |
 Ам есмь Асм
| Мені подобається! якщо всі будуть брати, я в ділі! За такі гроші камера з такими характеристиками - це просто казка... Знімай страйкбол та інше скільки завгодно... ІМХО прикольно...
|
|
| |
sharper | Дата: Пятница, 28.01.2011, 16:58 | Сообщение # 3 |
 Полковник
| мммм, куди її ліпити? воно то маленьке, але форма не особо надихає на шолом, наприклад, повісити
|
|
| |
Asmodian | Дата: Пятница, 28.01.2011, 22:43 | Сообщение # 4 |
 Ам есмь Асм
| Воно легко поміститься в підсумку або на молле...
|
|
| |
sharper | Дата: Воскресенье, 30.01.2011, 16:15 | Сообщение # 5 |
 Полковник
| Quote (Asmodian) Воно легко поміститься в підсумку або на молле... любе місце на тулубі - і ти а) постійно будеш затуляти зображення б) камера буде знімати зовсім не те шо треба. про кінцівки мовчу. короч або її якось втулити на голову, або вона просто непотрібна
|
|
| |
Samwa | Дата: Понедельник, 31.01.2011, 22:11 | Сообщение # 6 |
 Генерал-майор
| кріпиться елементарно до голови (скотч в допомогу. для гурманів - ізолента ) для любителів антуражу посилаю подивитись Чужиє - або аналогічні фільми минулого тисячоліття, і подивитись як вони його кріпили
|
|
| |
sharper | Дата: Воскресенье, 06.02.2011, 10:55 | Сообщение # 7 |
 Полковник
| Quote (Samwa) для любителів антуражу посилаю подивитись Чужиє - або аналогічні фільми минулого тисячоліття, і подивитись як вони його кріпили блін, так і знав шо нам космодесант моделювати тре було =(
|
|
| |
Samwa | Дата: Воскресенье, 06.02.2011, 14:12 | Сообщение # 8 |
 Генерал-майор
| Quote (sharper) блін, так і знав шо нам космодесант моделювати тре було =( +1 все ще попереду 
|
|
| |