Четверг, 25.04.2024, 09:54
M-Force
Главная | Моя разгрузочная система - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Экипировка » Снаряжение » Моя разгрузочная система
Моя разгрузочная система
sharperДата: Среда, 07.07.2010, 12:15 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Друзья
Сообщений: 233
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
вчера забрал свой разгруз. заказывали с энди через ровенский магазин
Molle Plate Carrier CIRAS, производитель: AIR, артикул: AS921

качество неплохое. материал плотный, хорошо прошит. когда берешь его в руки, нет ощущения что его можно ненароком порвать =)

В комплекте идет 6 подсумков: тройной и двойной на магазины (в один карман влазит только по одному магазину, но влазят хорошо; допиливать ничего не нужно, как пишут на некоторых форумах), один двойной для всякой мелочи, подсумок для карты и документов, медицинский подсумок (достаточно большая такая дура, вопрос в том что в ней носить), и подсумок на рацию.

мне интересно, есть ли какие-то правила, где какой подсумок нужно носить. например, медицинский подсумок лучше с правой стороны, или левой? подсумок на рацию, насколько я разобрался, лучше носить с той стороны, как я его повесил (сзади-справа), потому что с левой стороны будет висеть утилитарный подсумок.

конструкция розгруза серьезная. мне чет казалось что китайцы схалтурят, но не тут то было =) застегивается "липучками", держится очень плотно.

есть система быстрого сброса, правда не знаю, такая ли она как в настоящих розрузах. по крайней мере, в бою, при необходимости, сам его хер сбросишь. доступ к ней идет сзади, закрыт карманом на "липучке"

там же и идет вся регулировка по высоте / ширине. попробовал примерить, по высоте он на мне сидит вроде ок, где-то на пол-ладони выше пояса. как раз над поясным ремнем. как правильно заметила мыроська, ниже он сидеть точно не должен - учитывая что он служит в качестве бронежилета, то в первую очередь должен не пузо защищать, а верхнюю часть туловища, там где сердце.

подгонять по ширине не пробовал, но чует моя пятая точка, что это очень "интересное и увлекательное" занятие.

порадовало что в комплекте идут пластины. судя, правда, по качеству - их китайцы вручную вырезали из каких-то левых кусков резины. и на том спасибо =)

На завершение несколько ложок дегтя:
1. Не все петли в молле-системе (за которые цепляются розгрузы) имеют одинаковую ширину. К примеру, когда я попытался перевесить медицинский подсумок на правую сторону, а двойной магазинный - на левую, то обнаружил что один ремешок крепления магазинного подсумка в положенную ему петлю не входит =( Вариант лечения - перешить петлю или сделать уже ремешок.
2. Ремешки подсумков пристегиваются к подсумкам снизу на заклепках. Я догадался, что это традиционно слабое место китайских товаров, поэтому старался быть предельно аккуратным. Тем не менее, одна из заклепок держалась настолько прочно, что при попытке ее отстегнуть я нахер оторвал заклепку от ремешка =( Вариант лечения - поменьше их дергать туда-сюда, а оторванную часть заклепки я думаю можно сменить.
3. Одна из боковых "липучек", оказалась снизу прошитой не до конца. наверное у китайцев все запасы ниток закончились. Вариант лечения - иголкой и ниткой.

Моя оценка разгрузу - твердая четверка. Учитывая стоимость - я более чем доволен. На этих выходных планирую поехать на игру, устрою разгрузу тестирование в полевых условиях.

Сообщение отредактировал sharper - Пятница, 09.07.2010, 13:23
 
SamwaДата: Среда, 07.07.2010, 12:22 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 299
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Ну по-перше завідую що немаю доступу до свого розгруза (через відпутску) smile
по-друге чую пятой точкой що Жека буде нити по поводу кольору (хоча хз, на фото важко судити)
по-третє, судячи по фоткам і твоїм відгуками це таки справді хороша покупка незважаючи на "кетай" все ж таки різниця між 100 у.е. і 300 у.е. доволі таки немаленька.

з.і. як вже казав був здивований наявністю "пластин" smile

з.з.і. це фотки на фоні "нової" квартири?

Сообщение отредактировал Samwa - Среда, 07.07.2010, 12:23
 
sharperДата: Среда, 07.07.2010, 12:37 | Сообщение # 3
Полковник
Группа: Друзья
Сообщений: 233
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Samwa)
по-друге чую пятой точкой що Жека буде нити по поводу кольору

тре було порівняти з кольором наколінників, але на мій суб"єктивний погляд, відтінок такий самий як і у наколінників. я оце замислився, шо було би неплохо, якби наші ремені тоже були такого самого кольору, а не яскраво зелені. вчора спробував пошустрити - варіантів LC2 койот браун немає. максимум це тан. може на шквалі будуть, або домовитися з ними, щоб зробили на замовлення, тим більше шо фурнітуру можна повісити з нашого ременя

Quote (Samwa)
це таки справді хороша покупка

да, в цілому я очень і очень довольний. а співвідношення ціна / якість взагалі over 9000.

Quote (Samwa)
з.з.і. це фотки на фоні "нової" квартири?

ога =)


Сообщение отредактировал sharper - Среда, 07.07.2010, 12:40
 
SamwaДата: Пятница, 09.07.2010, 00:56 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 299
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Вообщем даби не спамить одне і теж, напишу в цьому топіку.
Забрав свою розгруку. ДАВОЛЄН по самі нехочу smile без перебільшення.
Якість матеріалу просто вражає (ну скажемо так, відчуття що його можна порвати виникло лише один раз і то стосовно лише одного підсумка-аптечки, під порвати маєтья наувазі напоротись на щось гостро-колюче). Продавець заявляє що це кордура 600-та, хз вірити чи ні, вот приїде Жекін пантак і порівняємо.
Підсумки теж всі були в комплекті, на радостях одразу розпихав всі три свої механи та 2 мультитула(хочеться ще один такий підсумок для ножика, але то таке, з часом розбагатію може і куплю).
Quote (sharper)
Не все петли в молле-системе (за которые цепляются розгрузы) имеют одинаковую ширину.

таки да, ті що ідуть по краях вужчі за середні, зіткнувся з проблемою "легкого" монтажу підсумків, але за допомогою благого мата та підручних засобів це вдалось зробити. Ну і крім того ці крайні петлі не критичні для використання.
Quote (sharper)
есть система быстрого сброса, правда не знаю, такая ли она как в настоящих розрузах. по крайней мере, в бою, при необходимости, сам его хер сбросишь. доступ к ней идет сзади, закрыт карманом на "липучке"

ну по-перше, даю 100% що не така сама як в оригіналі smile більше того, вона відверто проста як двері і дотого ж ніразу не надійна, зате зібрати до купи все можна справді менше ніж за 5 хвилин smile ще не пробував, але думаю що питання висмикування/вставляння стального троса в одну єдину петлю, не складе особливих труднощів smile
по-друге, доступ до неї ззаді, але висмикується спереді. Те що вона ззаді завязана стальним тросом на "бантик" таки да, не дозволить її скинути самостійно smile да і сумніваюсь що будуть випадки коли тра буде її екстренно скидати (хіба граната загориться сама в підсумку wink )
Quote (sharper)
порадовало что в комплекте идут пластины. судя, правда, по качеству - их китайцы вручную вырезали из каких-то левых кусков резины. и на том спасибо =)

+1 (імхо карімат на якому спали колишні працівники того цеху де вони кліпають ці розгрузки :))
Quote (sharper)
подгонять по ширине не пробовал, но чует моя пятая точка, что это очень "интересное и увлекательное" занятие.

а вот і не правда, все виявилось до смішного просто...
кстаті в мене тут одразу питання виниклло, справді, на якій висоті його носити???

більше поки що значних недоліків не виявив (ну там нитки торчать, не кругом гарно обметано, але то таке, дрібниці) По ширині підігав під себе (зовнішні пластини). Правда враховуючи мою тонку натуру (в прямому значені) доведеться трохи проапргейдити частини розгрузки (такі бокові внутрішні штуки на резинках) шляхом проколупування додаткових дирок (думаю в ательє зроблять це не гірше за китайців, які доречі кліпали їх в стані наркотичного або алкогольного спяніння...(потім тут буде фотка)

Моя оцінка замість висновку: 5+ з 5 балів. Ціна/якість просто вражає. Дімон бери не пожалієш wink (тобі вже вроді скинули реквізити на проплату). Ну і побажання Асмодіану, якщо маєш лишні гроші бери дорогу репліку, даби ми могли порівняти свої бюджетні розгрузки, якщо є бажання зекономити, то не вагаючись бери цей розгруз.

Сообщение отредактировал Samwa - Пятница, 09.07.2010, 01:00
 
sharperДата: Пятница, 09.07.2010, 12:09 | Сообщение # 5
Полковник
Группа: Друзья
Сообщений: 233
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Samwa)
доведеться трохи проапргейдити частини розгрузки (такі бокові внутрішні штуки на резинках) шляхом проколупування додаткових дирок

во, точно. вчора також їх витягнув, і поняв шо тра буде таке зробити. бокові наліпки складаються з двох частин, які ліпляться одна поверх іншої. так от. на одній є дирки, щоб їх тісніше затягнути (щоб розгруз тісніше тримався, а не болтався в поясі), а на іншій - нема. вона і так на саму останню дирку в мене була затягнута. на рахунок ательє - я думаю смисла нести туди нема. це просто і не напряжно можна вдома зробити, лише треба десь знайти металеві кільця, щоб вставити в дирку, аби вона далі не рвалась.

Quote (Samwa)
ну там нитки торчать, не кругом гарно обметано,

угу, є таке. але слава богу, голку з ниткою держати ще не розучився =)


Сообщение отредактировал sharper - Пятница, 09.07.2010, 12:10
 
SamwaДата: Пятница, 09.07.2010, 12:33 | Сообщение # 6
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 299
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
знайшов цікаві фотки того як носять розгрузи (не страйкболісти, а ріл солдєрз)




так що доведеться підтягувати smile в мене вони були на останніх "дирках" думав, якраз під мій ріст, перетянув не декілька дирок вище, і виявилось що він так навіть краще сидить, буду далі екперементувати.
Quote (sharper)
я думаю смисла нести туди нема

ну таке, я то занесу завтра, там чувак спеціальним автоматом робить такі дирки, то хай краще заплачу 5 гривень зате буде як "китайське рідне" smile


Сообщение отредактировал Samwa - Пятница, 09.07.2010, 22:35
 
WolfДата: Пятница, 09.07.2010, 23:27 | Сообщение # 7
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Samwa)
Дімон бери не пожалієш

Та заказал, но млин, по тому телефону, что ты мне дал них не отвечают. Как бы этот товарищ не укатил в отпуск пока там то да сё. Бабло я ему скинул, но хотел бы уточнить ибо карточка, что они мне скинули реквизиты, - валютная. Все ли там нормально и т.п.
Короче мне везет на скрытных и молчаливых интернет торговцев smile

 
SaixДата: Суббота, 10.07.2010, 19:16 | Сообщение # 8
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Wolf)
Та заказал, но млин, по тому телефону, что ты мне дал них не отвечают. Как бы этот товарищ не укатил в отпуск пока там то да сё. Бабло я ему скинул, но хотел бы уточнить ибо карточка, что они мне скинули реквизиты, - валютная. Все ли там нормально и т.п.
Короче мне везет на скрытных и молчаливых интернет торговцев smile

Здравствуйте за отпуск не переживайте, есть кому подстраховать. Деньги получены, все будет доставлено в сроки. cool
 
WolfДата: Воскресенье, 11.07.2010, 11:42 | Сообщение # 9
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
О! clap Спасибо! ждем-с... beer
 
SamwaДата: Среда, 14.07.2010, 23:02 | Сообщение # 10
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 299
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (sharper)
ендв, візьми мені таких 4

не проблема, візьму.
стосовно додаткових підсумків, то мабуть поки що утримаюсь, лише хочу взяти підсумок для сбросу магазинів та одноточку (кстаті в якому кольорі її брати?)
з.і. в аптечці не обовязково таскати за собою цілу пачку шарів на 2к штук wink
з.з.і. фотки прикольні, навіть заздрю трохи smile в наших сусідів з луцька теж була гра в цю неділю зачотна, але я не потрапив на неї по обєктивним причинам sad


Сообщение отредактировал Samwa - Среда, 14.07.2010, 23:03
 
sharperДата: Четверг, 15.07.2010, 13:35 | Сообщение # 11
Полковник
Группа: Друзья
Сообщений: 233
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Samwa)
з.і. в аптечці не обовязково таскати за собою цілу пачку шарів на 2к штук

я таскав 2 кульочки, які нам жека підігнав
 
WolfДата: Четверг, 15.07.2010, 20:23 | Сообщение # 12
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Ну со временем утрясется все и выберется оптимальный вариант. Я так и планирую, не зря ж там молли система кругом. Можно подстроить под себя эту жилетку.
Ну а поскольку мы с понтом дела "спецы" cool , то нам сам Бог велел мутить все под себя и дорабатывать напильником
 
AsmodianДата: Пятница, 16.07.2010, 23:37 | Сообщение # 13
Ам есмь Асм
Группа: Администраторы
Сообщений: 333
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Samwa)
Викладую фотки того "нехитрого" способу, яким я без хірургічного втручання укоротив довжину стропи/резинки на наколінниках

Вещь зачетная, мне понравилась и я готов заказать таких штук 3-4 (с запасом чтобы было cool ) только всплывает один вопрос, ответ на который знаеш у нас лишь ты - эти пластиковые штуки находятся на тыльной стороне, скажем так, ноги :). Они при этом не натирают ногу при беге или при приседании?
Я просто никогда не видел ничего подобного в наколенниках. Очень хочется услышать твое мнение, так как ты уже явно его испытал и почувствовал на себе...
 
WolfДата: Воскресенье, 18.07.2010, 19:47 | Сообщение # 14
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Побегали сегодня в 34 градусную жару и я пришел к выводу, что буду одевать разгруз (если прийдет) далеко не всегда, и так семь потов сошло, а в цирасе можно получить тепловой удар легко. Ну его нах и разгруз и магазины в подсумках и защиту от шариков. Лучше одеть китель, закатать рукава и взять бункер, чем потом лежать, что б тебя отливали. Короче стремно мне стало бегать в цирасе в жару.

Единственная мулька мож комбат ширт взять, он должен исправить ситуацию частично.

 
SamwaДата: Воскресенье, 18.07.2010, 22:21 | Сообщение # 15
Генерал-майор
Группа: Друзья
Сообщений: 299
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Хоч цей топік по розгрузках, а не про ігри, але оскільки далі мова піде про цирас то напишу тут:
Quote (Wolf)
Побегали сегодня в 34 градусную жару и я пришел к выводу....

у нас сьогодні вдень коли ми виїжали на гру була температура 36, скільки було на сонці я вообще не знаю.
Було дві гри, одна в лісі (с.Козлин) на яку я планував поїхати, але оскільки в останній момент зателефонували і запропонували іншу гру, в протележному районі недалеко від Рівного, да ще й урбан, то вирішив поїхати сюди (ЖБК). (дуже хотів побігати в урбан зоні).
Так от, спочатку дуже жалів що не вдів шорти та кросівки :), потім жалів що тащу на горбу в баулі цей грьобаний цирас, потім жалів, що взагалі здоми вийшов на цю жару...
Приїхавши на місце я вже було думав бігати лише в штанах та футболці в стилі марпат вудленд місцевого пошиву (купив на базарі за 38 грн., воно конєшно не тру і буде забраковане по уставу, але враховуючи що це 100% хлопок та +40 на сонці, то клав я великий той самий на цей устав в грі локального масштабу).
Поспілкувавшись з командою, яка організовувала цю гру, та дізнавшись що в них 130 тюни (тобто в них пружини стоять 130, а на виході 140-146), то вирішив все ж таки бігати в фул еквіпі.
І тут стався прикол, якого я не очікував взагалі! В футболці, кітелі, цирасі зі всіма обвісами, магазинами і т.д. я інколи забував, що стояв на сонці і не заходив в тінь, а ж поки мені про це не говорили, тіпа ти чого на сонці стоїш? smile Єдине місце де мене так парило, що аж ппц, це був шемаг замотаний на шиї, він реально життя не давав, але знімати було стрьомно.
Задумався над покупкою сітки такогож кольору як шемаг (в нас в рівному продаються).
Quote (Wolf)
Короче стремно мне стало бегать в цирасе в жару.

Чесно, трохи не розумію звідки в тебе такий висновок? ти ньому бігав? да звичайно потієш капєц як, але бігати цілком комфортно, правда після гри доведеться сушити smile

Як висновок: Враховуючи що гра проходила з 11.00 до 15.00 в саму спеку, на території заводу де купа металу та бетону відбігав в розгрузці без наслідків. Да був момент під час другої фази гри, коли ми під відкритим небом ховаючись за якісь піддони розкиданні не бетонному плацу хвилин 15 вели безрезультатний обмін шарами, було відчуття що починаєш покриватись румяною корочкою wink але в таких умовах там різниця між наявністю розгруза і його відсутністю мінімальна. (хоча є підозра, що наявність численних слоїв тканини та повітряні прослойки в розрузах сприяють більш комфортному перенесенню таких умов).

Добавлено (18.07.2010, 22:21)
---------------------------------------------

Quote (Asmodian)
Очень хочется услышать твое мнение, так как ты уже явно его испытал и почувствовал на себе...

Відповідаю,
Сьогодні відбувся повноцінний тест, який успішно пройшов на 5+ з 5 smile нічого ніде не тре, не заважає і я навіть забувся про проблему зі сповзанням наколінників.
з.і. беру 8 штук?
 
WolfДата: Воскресенье, 18.07.2010, 23:33 | Сообщение # 16
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Ок! Спасибо за инфу. Немного успокоил. Буду знать терь из первых уст smile
За игру респект! Напиши коротко как прошла, какой сценарий, как общие впечатления. В наших краях 140-146 это в диковинку. 136 максимум, в основе около 120. У вас там суровее smile Закалку ты получишь что надо :-)

З.Ы. Какнить надо бы вас к нам запросить в Самчики. Во-первых вы в наших краях и так редкие гости wink пора бы приехать; Во-вторых реально сравните игры и менталитет игроков. Это дополнительный экспириенс да и поиграете в новых местах ;-) Думайте, планируйте, но не особо откладывайте, а то там то Жека свалит, то еще какая хня.

 
sharperДата: Понедельник, 19.07.2010, 14:56 | Сообщение # 17
Полковник
Группа: Друзья
Сообщений: 233
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Wolf)
Побегали сегодня в 34 градусную жару и я пришел к выводу, что буду одевать разгруз (если прийдет) далеко не всегда

да, удовольствие еще то. видел же на фотках какая у мну рожа красная =) а так, главное средство от теплового удара - потреблять воду. не зря ведь америкосы кэмелбеки выдумали. в субботу за игру, с 10.00 по 18.00, на 150 чел ушло где-то 350 литров воды, не учитывая того, что у кого-то была с собой. да, тяжело, просто надо знать свои возможности, и рассчитывать

Quote (Samwa)
Чесно, трохи не розумію звідки в тебе такий висновок? ти ньому бігав? да звичайно потієш капєц як, але бігати цілком комфортно

я так скажу, що це дуже індивідуально. скільки дімон важить, і скільки ти =) за себе мовчу, поки що справляюсь =)

Quote (Wolf)
Какнить надо бы вас к нам запросить в Самчики

пфф, а я что говорил. пишете - такого то числа, там то и там то будет игра. мне не влом, до хмельницка ехать маршрутером всего 3,5-4 часа

Quote (Samwa)
бігати цілком комфортно, правда після гри доведеться сушити

угу, я футболочку / кітєль спочатку викрутив, а потім повісив сушитися, перед стіркою =)


Сообщение отредактировал sharper - Понедельник, 19.07.2010, 15:00
 
WolfДата: Понедельник, 19.07.2010, 15:28 | Сообщение # 18
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Мда... вес в жару играет если не решающую, то весьма не последнюю роль. Хотя я насмотрелся и на челов комплекции самвы просто в разгрузах, а не брониках или, тем более, цирасах, с которых лилось как из ведра
 
sharperДата: Понедельник, 19.07.2010, 16:40 | Сообщение # 19
Полковник
Группа: Друзья
Сообщений: 233
Награды: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
познакомился на игре с товарищем одним, их команда сейчас моделирует морскую пехоту ВСУ.
его снаряга, навскидку:
броник - 4 кг
розгрузочный "лифчик" с 10 металлическими магазинами к калашу - 3 кг
бэкпек со всякой мелочью, сухпайком и гидросистемой на 2,5 литра (хочет поменять на 6-ти литровую) 4 кг
каска 1,5 кг
привод 3 кг
 
WolfДата: Четверг, 22.07.2010, 00:04 | Сообщение # 20
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 400
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Так! Сегодня забрал наконец и свой разгруз yahoo
Система конечно там чисто китайская, но весьма все прилично. Настраивать и подстраивать почти ничего не пришлось, поскольку там все на максимум было выставлено и оказалось как раз под меня smile
Исполнение жилетки тоже чисто китайское: торчат нитки местами, молли-система прошита неровно, но скажите спасибо, что хоть надежно.
Отличный разгруз за эти деньги. Сайксу отдельный респект за своевременность и оперативность (1.5 недели и жилетка у меня - гуд!)

З.Ы. Назначение липучек на внутренней стороне жилетки не понял confused

 
Форум » Экипировка » Снаряжение » Моя разгрузочная система
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный конструктор сайтов - uCoz